Wilma ja tiedottaminen

Wil­ma on Ly­se­on lu­ki­on hal­lin­to-oh­jel­maan in­teg­roi­tu www-liit­ty­mä, jon­ka kaut­ta opis­ke­li­jat voi­vat mm. teh­dä omat jak­sot­tai­set opin­to­jak­so­va­lin­tan­sa tar­jot­ti­mes­ta. Li­säk­si opis­ke­li­ja nä­kee Wil­man kaut­ta työ­jär­jes­tyk­sen­sä, opin­to­suo­ri­tuk­sen­sa sekä pois­sa­o­lon­sa. Oh­jel­man avul­la opis­ke­li­ja voi tar­vit­ta­es­sa muo­ka­ta va­lin­to­jaan luku­vuo­den ai­ka­na ja an­taa pa­lau­tet­ta (itse­ar­vi­oin­ti). Yli­op­pi­las­kir­joi­tuk­siin il­moit­tau­du­taan Wil­mas­sa. Opis­ke­li­jat voi­vat saa­da oh­jel­man kaut­ta myös opet­ta­jien ja ryh­män­oh­jaa­jien tie­dot­tei­ta.

Opis­ke­li­ja on itse vas­tuus­sa sii­tä, saa­ko hän opis­ke­luun­sa ja kou­lun ta­pah­tu­miin tar­vit­se­man­sa tie­dot ajois­sa. Opis­ke­li­jan tu­lee ak­tii­vi­ses­ti osal­lis­tua ryh­män­oh­jauk­seen ja mui­hin info­ti­lai­suuk­siin. Li­säk­si hä­nen tu­lee sään­nöl­li­ses­ti seu­ra­ta Wil­maa ja kou­lun koti­si­vun ka­len­te­ria sekä ajan­koh­tai­sia tie­dot­tei­ta. Yli­op­pi­las­kir­joi­tuk­siin liit­ty­vis­tä asi­ois­ta jär­jes­te­tään erik­seen ti­lai­suuk­sia, ja nämä in­fot ovat pa­kol­li­sia kai­kil­le niil­le, joil­le se on suun­nat­tu.

Opis­ke­li­ja on itse vas­tuus­sa sii­tä, saa­ko hän opis­ke­luun­sa ja kou­lun ta­pah­tu­miin tar­vit­se­man­sa tie­dot ajois­sa.

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kioOpin­to-opas (LOPS 2021)18.3.2021