Kuulumisia kuviksesta

Syys­luku­kau­si al­koi ku­vik­ses­sa muun mu­as­sa 3D-tu­los­ti­meen tu­tus­tu­mi­sel­la ja opis­ke­li­joi­den pie­nil­lä tu­los­tus­har­joi­tuk­sil­la. Syys­kuus­sa ku­vik­sen va­lin­nais­ryh­mien töis­tä saa­tiin näyt­te­ly Äly­e­tei­seen. Sen pe­rus­teel­la saat­toi ihas­tel­la, mi­ten to­del­la moni­puo­li­sia tai­to­ja löy­tyy ly­se­o­lais­ten ku­vi­so­saa­mi­ses­ta!

Jän­ni­tim­me luku­vuo­den mit­taa, jou­tui­sim­me­ko etä­o­pe­tuk­seen ko­ro­na­ti­lan­teen vuok­si. Etä­o­pis­ke­lun haas­tei­ta ja hyö­ty­jä ko­et­tiin­kin sit­ten ke­vät­puo­lel­la. Mut­ta jäl­leen täs­tä­kin on an­net­ta­va täy­si tun­nus­tus opis­ke­li­joil­le. Sit­keyt­tä ja iha­naa kek­se­li­äi­syyt­tä löy­tyi työs­ken­te­lyyn, vaik­ka mo­nel­le ku­vis­töi­den te­ke­mi­nen ko­to­na ei var­mas­ti ol­lut help­poa.

Ai­van eri­tyi­ses­ti ilah­dut­ti, että ke­vääl­lä 2021 Ly­se­ol­ta val­mis­tui yksi val­ta­kun­nal­li­nen kuva­tai­teen lu­ki­o­dip­lo­mi. Toi­vot­ta­vas­ti meil­lä tä­män in­noit­ta­ma­na seu­raa­vi­na­kin luku­vuo­si­na näh­dään li­sää dip­lo­mi­töi­tä.

Au­rin­gon­täy­teis­tä ke­sää kai­kil­le!

Ku­vi­so­pe Tit­ta Väli­maa

Va­lin­nais­kurs­sien näyt­te­ly Äly­e­tei­ses­sä

KU02 kurs­si­lais­ten aja­tuk­sia vuo­del­le 2021

Sar­ja­kuva­har­joi­tus, Toni Ti­ai­nen LL20e

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kioVuo­si­ker­to­mus 2020-20215.5.2021