Virpi Loikkanen - vuoden uskonnonopettaja

Suo­men us­kon­non­o­pet­ta­jain liit­to on va­lin­nut vuo­den us­kon­non­o­pet­ta­jak­si Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­ki­on leh­to­rin Vir­pi Loik­ka­sen. Hä­net pal­kit­tiin lii­ton tal­vi­päi­vil­lä lau­an­tai­na 6.2.2021

Pal­kin­to­pe­rus­tei­den mu­kaan vuo­den us­kon­non­o­pet­ta­ja naut­tii luot­ta­mus­ta ja ar­von­an­toa yli oppi­aine­ra­jo­jen. Hän tu­lee työ­yh­tei­sös­sään toi­meen kaik­kien kans­sa ja on aina val­mis aut­ta­maan kol­le­go­jaan ja myös naa­pu­ri­kou­lu­jen opet­ta­jia esi­mer­kik­si säh­köis­ten op­pi­mis­ym­pä­ris­tö­jen käy­tös­sä. Hä­nen pe­da­go­gi­nen osaa­mi­sen­sa on huip­pu­luok­kaa.

Vuo­den us­kon­non­o­pet­ta­ja on lii­ton tie­dot­teen mu­kaan ener­gi­nen oppi­kir­jai­li­ja, joka ke­hit­tää ope­tus­ma­te­ri­aa­le­ja jat­ku­vas­ti ope­tus­suun­ni­tel­mien vaih­tu­es­sa. Eri­tyi­ses­ti hän on ke­hit­tä­nyt us­kon­non­o­pe­tuk­sen ja sa­mal­la mui­den re­aa­li­ai­nei­den säh­köi­siä op­pi­mis­ym­pä­ris­tö­jä.

Loik­ka­nen ja­kaa ma­te­ri­aa­le­ja mui­den us­kon­non­o­pet­ta­jien käyt­töön myös val­ta­kun­nal­li­ses­ti ja on kou­lut­ta­nut opet­ta­jia ym­pä­ri Suo­men. Va­lin­ta­pe­rus­tei­den mu­kaan hän on luo­tet­ta­va vas­tuun­kan­ta­ja ja mo­nes­sa mu­ka­na niin koti­maas­sa kuin kan­sain­vä­li­ses­ti­kin.

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kioVuo­si­ker­to­mus 2020-20215.5.2021