Stipendit

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kio ja Ai­kuis­lu­kio lah­joit­ta­vat kou­lun kai­kil­le uu­sil­le yli­oppi­lail­le yli­op­pi­las­la­kin E ja W Fors­sin sti­pen­di­ra­has­tos­ta.

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kio  lah­joit­taa vuo­ri­neu­vos Simo Vuo­ri­leh­don sti­pen­di­ra­has­tos­ta 250 eu­ron fy­sii­kan sti­pen­din ja 250 eu­ron ke­mi­an sti­pen­din. Fy­sii­kan sti­pen­din saa yli­op­pi­las Ee­me­li Tynk­ky­nen ja ke­mi­an sti­pen­din saa yli­op­pi­las Hen­ri Ro­sen­berg.

E ja W Fors­sin sti­pen­di­ra­has­tos­ta 200 eu­ron sti­pen­din saa yli­op­pi­las Vee­ti Ko­so­nen.

E ja W Fors­sin sti­pen­di­ra­has­tos­ta 100 eu­ron sti­pen­dit saa­vat seu­raa­vat yli­op­pi­laat: Kal­le Ee­va­la, El­me­ri Hie­ta­nen, Emma Hyt­ti­nen, Sara Ne­va­lai­nen, Topi Pulk­ki­nen, Hel­mi Ti­ai­nen, Emma Vuo ja Kai­sa Vää­nä­nen.

Keri­mäen Osuus­pank­ki on myön­tä­nyt 150 eu­ron sti­pen­din. Sti­pen­din saa opis­ke­li­ja Pau­lii­na Ly­beck (LL18h).

Hel­sin­gin Sa­von­lin­na-Seu­ra ry:n lah­joit­ta­ma 100 eu­ron reip­paal­le yli­op­pi­laal­le sti­pen­din saa yli­op­pi­las Eli­as Kur­ki.

Suo­mi-Ve­nä­jä-Seu­ra ry on myön­tä­nyt 100 eu­ron sti­pen­din yli­op­pi­las Ak­se­li Mak­ko­sel­le erin­o­mai­ses­ta me­nes­tyk­ses­tä ve­nä­jän kie­len opin­nois­sa.

Li­ons Club Pun­ka­har­ju on myön­tä­nyt 100 eu­ron sti­pen­din pun­ka­har­ju­lai­sel­le yli­op­pi­laal­le Sti­pen­din saa yli­op­pi­las Hen­ni Ko­so­nen.

Sa­no­ma­leh­ti Itä-Savo on lah­joit­ta­nut 100 eu­ron sti­pen­din. Sti­pen­din saa yli­op­pi­las Ak­se­li Mak­ko­nen.

Keri­mäen Poh­jo­la-Nor­den  on lah­joit­ta­nut 50 eu­ron sti­pen­din yli­op­pi­laal­le, joka on kun­nos­tau­tu­nut ruot­sin kie­len opin­nois­sa ja on myös suo­rit­ta­nut ruot­sin kie­len yli­op­pi­las­ko­keen. Sti­pen­din saa yli­op­pi­las Jori Ris­sa­nen.

Suo­ma­lai­nen Kir­ja­kaup­pa on lah­joit­ta­nut kol­me 30 eu­ron sti­pen­diä kir­jal­li­suu­des­sa kun­nos­tau­tu­neil­le opis­ke­li­joil­le. Sti­pen­dit saa­vat Mai­sa Kul­ma­la (LL20a), Ee­rik Ko­so­nen (LL20c) ja Jes­se Kor­ho­nen (LL19a).

Fors­sin sti­pen­di­ra­has­tos­ta on myön­net­ty 50 eu­ron sti­pen­dit seu­raa­vil­le opis­ke­li­joil­le: Joo­na Asi­kai­nen (LL20a), Nin­ni Ko­leh­mai­nen (LL20b), Eve­lii­na Kal­ti­ai­nen (LL20c), Iida-Emi­lia Kai­po­nen (LL20d), Otto Hoik­ka­la (LL20e), Emmi Es­ke­li­nen (LL19a),  Ju­li­an­na Kuut­ti (LL19b), Al­bin Nauk­ka­ri­nen (LL19c), Roo­pe Ris­sa­nen (LL19d), Eetu Repo (LL19e) ja Kho­da­dad Ja­fa­ri (LL18g).

Long Play -jul­kai­sun vuo­si­ker­ta myön­ne­tään ak­tii­vi­sel­le ja yh­teis­kun­nal­li­sis­ta asi­ois­ta kiin­nos­tu­neel­le opis­ke­li­jal­le, joka on tänä vuon­na yli­op­pi­las Aapo Pit­kä­nen.

Hel­sin­gin Sa­von­lin­na-seu­ra ry:n lah­joit­ta­man Vuo­den liik­ku­ja -kier­to­pal­kin­non saa vuo­dek­si hal­tuun­sa yli­op­pi­las Tan­ja Kok­ko­nen.

Opis­ke­li­ja Sant­tu Ku­pi­ai­nen voit­ti lu­ki­on val­ta­kun­nal­li­sen fy­siik­ka­kil­pai­lun pe­rus­sar­jas­sa tänä luku­vuo­te­na.

Ke­mia-leh­ti yh­teis­työ­kump­pa­nei­neen on lah­joit­taa leh­ti­sti­pen­de­jä ke­mi­as­sa lah­jak­kail­le lu­ki­on en­sim­mäi­sen ja toi­sen vuo­si­kurs­sin opis­ke­li­joil­le, jot­ka ovat osoit­ta­neet kii­tet­tä­vää me­nes­tys­tä ke­mi­as­sa tai kiin­nos­tus­ta alaan. Leh­ti­sti­pen­dit saa­vat Aava Kart­tu­nen (LL20a), Se­ve­ri Ar­pi­nen (LL19b), Art­tu Tur­ti­ai­nen (LL19b), Al­bin Nauk­ka­ri­nen (LL19c), Vil­le Met­sä­lä (LL19d), Juu­li Turk­ka (LL19e), Ant­ti Tör­rö­nen (LL19e) ja So­fia So­pa­nen (LL18g).

Uu­si­o­uu­ti­set on Suo­men joh­ta­va kier­to­ta­lou­den eri­kois­leh­ti. Leh­ti ker­too ym­pä­ris­tö­alan työs­tä ja yh­teis­kun­tien muu­tok­ses­ta koh­ti kier­to­ta­lout­ta. Uu­si­o­uu­ti­set yh­teis­työ­kump­pa­nei­neen lah­joit­taa leh­ti­sti­pen­din opis­ke­li­jal­le, joka on osoit­ta­nut kiin­nos­tus­ta ym­pä­ris­tö­a­si­oi­ta koh­taan. Sti­pen­din saa opis­ke­li­ja Jes­se Kor­ho­nen (LL19a).

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kioVuo­si­ker­to­mus 2020-20215.5.2021