Espanja, saksa, ranska ja venäjä B3 (lukiossa alkava kieli)

Es­pan­jan ope­tuk­sen jär­jes­tää Sa­von­lin­nan ai­kuis­lu­kio ilta­päi­vi­sin päi­vä­lu­ki­on oppi­tun­tien pää­tyt­tyä.

Rans­kan, sak­san ja ve­nä­jän ope­tus jär­jes­te­tään yh­teis­työs­sä Sa­von­lin­nan Tai­de­lu­ki­on kans­sa niin, että rans­kan tun­nit jär­jes­te­tään Tai­de­lu­ki­ol­la ja sak­san sekä ve­nä­jän tun­nit Ly­se­ol­la.

Valinnaiset valtakunnalliset opintojaksot

EAB/SAB/RAB/VEB301 Pe­rus­ta­son al­keet 1 (2 op)

Opin­to­jak­sol­la har­joi­tel­laan vuo­ro­vai­ku­tus­ta ar­keen liit­ty­vis­sä ti­lan­teis­sa ja niis­sä tar­vit­ta­via vies­tin­tä­stra­te­gi­oi­ta. Opis­kel­laan tär­keim­piä koh­te­li­ai­suu­teen liit­ty­viä il­mauk­sia, ter­veh­ti­mis­tä, esit­täy­ty­mis­tä sekä pe­rus­a­si­oi­den ker­to­mis­ta it­ses­tä.

Kes­kei­set si­säl­löt

EAB/SAB/RAB/VEB302 Pe­rus­ta­son al­keet 2 (2 op)

Opin­to­jak­sol­la har­joi­tel­laan sel­viy­ty­mis­tä eri­lai­sis­sa so­si­aa­li­sis­sa ti­lan­teis­sa ja ta­van­o­mai­sis­sa asi­oin­ti­ti­lan­teis­sa.

Kes­kei­set si­säl­löt

EAB/SAB/RAB/VEB303 Pe­rus­ta­son al­keet 3 (2 op)

Opin­to­jak­sol­la har­joi­tel­laan ar­jen so­si­aa­li­sia ti­lan­tei­ta ja ta­van­o­mai­sia asi­oin­ti­ti­lan­tei­ta. Aihe­pii­rit ja ti­lan­teet liit­ty­vät va­paa-ajan viet­toon, har­ras­tuk­siin ja kou­luun.

Kes­kei­set si­säl­löt

Sa­von­lin­nan ly­se­on lu­kioLy­se­oon ha­ke­van aine­va­lin­ta­opas 2022-202319.1.2022