Lukio-opintojen ja Lyseon esittely

Lyseo tutuksi -ilta järjestettiin tiistaina 2.2.2021 virtuaalisesti. Kiitos kaikille mukana olleille!

Jos et päässyt tapahtumaan mukaan, mutta haluaisit lisätietoja opiskelusta Savonlinnan lyseon lukiossa, voit olla yhteydessä opinto-ohjaajiin.

Lyseo tutuksi -illan ohjelma ja materiaalit

klo 18.00 Tervetuloa, ajankohtaista lukiokoulutuksesta, rehtori Ismo Falck

Rehtorin puheenvuoro:

Download (PDF, 10KB)

Savonlinnan lyseon lukion vahvuudet, apulaisrehtori ja opinto-ohjaaja Pia Riekkinen

• laaja opintotarjonta
  • viihtyisä opiskeluympäristö
  • korkea-asteen opintoja
  • luonnontieteiden kokeellista opetusta omassa laboratoriossa

Kokemuksia lukio-opinnoista, opinto-ohjaaja Sara Jakonen ja tutor-opiskelijat

• miksi lukio-opinnot
  • apua ainevalintoihin
  • lukiolaisen tavallinen koulupäivä: Tutorin myday

Jakautuminen ryhmiin ja tilaisuuden päätös

Savonlinnan lyseon lukio on viihtyisä ja moderni tiedon, luonnon ja tulevaisuuden näköalapaikka josta saat hyvät jatkomahdollisuudet ja laajan yleissisistyksen. Lyseon lukio tarjoaa urheiluun panostavalle opiskelijalle tasokasta lukio-opetusta sekä mahdollisuutta harjoitella tavoitteellisesti.

Alla olevan esityksen kautta voit tutustua tarkemmin lukio-opintoihin Lyseolla.

SAVONLINNAN LYSEON LUKIO

Videoita lukiostamme

Lyseon tiloihin tutustuminen ja tutorien ajatuksia siitä, mikä on parasta Lyseolla

Lyseon opettajakunta esittäytyy

Lukiolaisen myday – millainen on abitutorin tavallinen koulupäivä

Tallenteita oppitunneilla pidetyistä infoista

Tallenne 9. luokkalaisten oppitunnin etäinfosta, jossa opinto-ohjaaja ja tutorit kertovat lukio-opinnoista:

Tässä julkaisussa on ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden mielipiteitä opiskelusta Lyseon lukiossa.

Lyseon lukiossa pidetään säännöllisesti kyselyt jokaisen vuosiasteen opiskelijoille. Kyselyjen perusteella kehitämme toimintaamme.

Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden mielipiteitä opiskelusta Lyseon lukiossa

Lyseossa toimii Mediaryhmä, joka koostuu opiskelijoista ja heitä ohjaavista opettajista. Mediaryhmä kertoo koulun tapahtumista sanoin ja kuvin blogissaan. Blogi on hyvä läpileikkaus koulun toimintaan.

Lyseon mediaryhmän blogi