Lukio-opintojen ja Lyseon esittely

Lyseo tutuksi -ilta järjestetään tiistaina 1.2.2022 klo 18.00. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja illasta ja sen ohjelmasta päivitetään tälle sivulle tammikuun aikana.

Alla olevan esityksen kautta voit tutustua tarkemmin lukio-opintoihin Lyseolla.

SAVONLINNAN LYSEON LUKIO

Videoita lukiostamme

Lyseon tiloihin tutustuminen ja tutorien ajatuksia siitä, mikä on parasta Lyseolla

Lyseon opettajakunta esittäytyy

Tallenteita oppitunneilla pidetyistä infoista

Tallenne 9. luokkalaisten oppitunnin etäinfosta syksyllä 2020, jossa opinto-ohjaaja ja tutorit kertovat lukio-opinnoista:

Tallenne urheilulinjan etäinfosta syksyllä 2020, jossa urheilulinjan vastaava opettaja ja urheilulinjan opiskelijat kertovat urheilulinjan opinnoista:

Tässä julkaisussa on ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden mielipiteitä opiskelusta Lyseon lukiossa.

Lyseon lukiossa pidetään säännöllisesti kyselyt jokaisen vuosiasteen opiskelijoille. Kyselyjen perusteella kehitämme toimintaamme.

Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden mielipiteitä opiskelusta Lyseon lukiossa

Lyseossa toimii Mediaryhmä, joka koostuu opiskelijoista ja heitä ohjaavista opettajista.

Mediaryhmä kertoo koulun tapahtumista sanoin ja kuvin blogissaan. Blogi on hyvä läpileikkaus koulun toimintaan.

Lyseon mediaryhmän blogi